У позові проти Кім Кардаш'ян і компанії Clements Design, Inc. зазначається, що вони використовували підроблені меблі Дональда Джадда і представляли їх як оригінальні в своїх проєктах. Якщо детальніше, то позивачі стверджують, що  Кардаш'ян знала, що меблі підроблені, та все ж представила її як справжні твори Дональда Джадда в опублікованому на своєму YouTube відео. Також, як відповідач залучено компанію Clements Design, Inc., яка нібито створила підроблені меблі для Кардаш'ян.

Це спричинило неправильне розуміння споживачами, що меблі були реальними творами Джадда.

 Позов також стверджує, що дії Кардаш'ян та Clements Design завдали шкоди репутації Фонду Джадда та порушили його авторські права та права на торговельну марку. Їхні дії вводили споживачів в оману, асоціюючи підроблені меблі з ім'ям Дональда Джадда та його Фондом.

 

Також зазначається, що перед подачею позову Фонд Джадда звертався до Кім з проханням видалити спірне відео та зробити публічну заяву про те, що меблі не є оригінальними. Однак їхні вимоги залишилися без відповіді.

З юридичними питаннями ви можете звернутись в Юридичну Консалтингову Групу "Яремчук та партнери" ми завжди раді вас проконсультувати.