12 червня в Дюранго, штат Колорадо, відбудеться благодійна фото-виставка та мистетський аукціон  "Help Ukraine!", організований громадською організацією ВАМН "Інтелектуальне лідерство".

 

На заході будуть представлені роботи наступних митців: 

 Фотограф Дмитро Козацький "Орест" —  «очі „Азовсталі“», саме його знімки стали для світової спільноти тим джерелом, яке висвітлювало події в оточеному заводі Маріуполя зсередини. Наразі фотограф знаходиться в російському полоні, йому, як і всім героям Азовсталі, загрожує смертна кара.

 

Нік Федірко — Рекламний фотограф, портретист, репортажний фотограф, який пережив окупацію Бучі та став наочним свідком знущань над українським народом. У представленій серії робіт автор показав той жах, який спідкав передмістя Києва внаслідок нападу Росії. На фотовиставці будуть представлені такі роботи: "Painful Loft", "Indomitable spirit", "Terrible Art", "Childhood", "Why?".

 

Тарас Гегельський — портретний фотограф та волонтер, який документує жахи війни, проте не забуває й про чарівність життя. Проект "Мрії наших дітей" - приклад того, як автор бачить світ під різними кутами. Тарас Гегельський вирішив показати не важку сторону життя українських дітей, а їх майбутнє у вільній та мирній Україні. Світлини проєкту заражені мріями та вірою в перемогу України, в світле майбутнє для дітей.

 

Партнерами та співорганізаторами є Юридична Консалтингова Група "Яремчук та Партнери", компанія "Lotus Innovation", кінокомпанія Star Independent, радіостанція The point.

 

Адреса: VAPE Durango

1019 Main Avenue

Durango, Colorado 81301

Дата та час:06.12, 12:00