ТОВ «Юридична консалтингова група «Яремчук та Партнери» надає послуги з реєстрації суб’єктів господарської діяльності. Значна кількість зареєстрованих юристами нашої компанії господарюючих суб’єктів являються саме іноземними підприємствами або ж підприємствами з іноземними інвестиціями,

 

тобто така послуга досить часто являється актуальною саме для клієнтів-іноземців. Найбільш популярним способом відкриття власного бізнесу в Україні для іноземного громадянина являється реєстрація Товариства з обмеженою відповідальністю. Значну увагу до цієї  організаційно-правової форми посилює норма законодавця, яка визначає ризик збитків, пов'язаних з діяльністю Товариства, виключно у межах вкладів учасників Товариства до статутного капіталу.

Для реєстрації Товариства юристи нашої компанії готують наступний перелік документів:

  • заява про державну реєстрацію створення юридичної особи;
  • протокол загальних зборів засновників або рішення засновника;
  • статут;
  • заява про обрання юридичною особою спрощеної системи оподаткування та/або реєстраційна заява про добровільну реєстрацію як платник податку на додану вартість.

Усі документи викладаємо українською мовою, а за бажанням клієнта, установчі документи Товариства можуть бути додатково викладено іноземною мовою.

Для отримання додаткової інформації Ви можете зв'язатися з нами будь-яким зручним для Вас способом.

+380 44 384 36 97

+380 67 470 23 67

Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.