Shein є китайським брендом швидкої моди, який набув величезної популярності останніми роками. У 2021 році додаток бренду завантажували частіше, ніж інші програми для шопінгу. Проте, нещодавно з'явилася американська платформа Temu, що стала конкурентом Shein. Керівництво Shein впевнене, що рекламна кампанія Temu ґрунтується на експлуатації імені Shein, тому китайський бренд вирішив подати позов.

У своєму позові Sheinстверджує, що Temu створила кілька фейкових облікових записів, які використовують назву SHEIN, мають однакові профільні фотографії та навіть посилаються на веб-сайт Shein у своїх описах. Ці облікові записи закликають користувачів завантажити програму для покупок, але посилання в їх публікаціях ведуть на веб-сайт Temu.

Temu запустила рекламу в Google, яка використовує торгові марки Shein, щоб споживачі мали враження, що Temu є Sheinабо що товари Shein можна придбати на платформі Temu.

Отож, Shein прагне захистити своє ім'я та бренд від Temu, що вони спираються на нього для своєї рекламної кампанії. Суд вирішить, які дії вважатимуться порушенням інтелектуальної власності та чи виправдані звинувачення проти Temu.

З юридичними питаннями ви можете звернутись в Юридичну Консалтингову Групу "Яремчук та партнери" ми завжди раді вас проконсультувати.