Yuga Labs врегулювали суперечку з одним із учасників проекту RR/BAYC.
 
У своєму позові Yuga Labs стверджували, що Леман створив та отримував прибуток від сайту та смарт -контракту, завдяки яким відбувався мінтинг і продаж NFT колекції RR/BAYC, яка порушує права Yuga Labs на товарні знаки, вводить споживачів в оману про походження колекції.
 
Леман написав "смарт-контракт RRBAYC RSVP", який дозволяв покупцям "резервувати" RR/BAYC NFT для подальшого мінтингу. Процес продажу був описаний у відгуку та зустрічному позові Райнера Ріппса.
 
Крім цього, Yuga Labs звинувачувала Лемана в незаконному використанні товарних знаків на Etherscan.
 
Пояснювали Yuga Labs суттєвість порушення тим, що трекери є важливими для перевірки справжності NFT. Коли покупці RR/BAYC NFT переглядають інформацію про токени та смарт-контракти для RR/BAYC NFT, вони можуть бути введені в оману, думаючи, що ці NFT були офіційно представлені Yuga Labs.
 
Сторони досягли угоди, яка передбачає, що Томас Леман припиняє будь-яку діяльність пов'язану з розповсюдженням RR/BAYC, більш того, згідно з ухвалою суду він повинен знищити токени, які порушують права Yuga Labs або передати такі токени Yuga Labs.
 
З юридичними питаннями ви можете звернутись в Юридичну Консалтингову Групу "Яремчук та партнери" ми завжди раді вас проконсультувати.