Адвокат зі штату Невада Стів Дімопулос спеціалізуються на суперечках про “personal injury” (заподіяння тілесних ушкоджень через недбалість, моральну або репутаційну шкоду) - тобто всіх тих позовах, з яких випливають багатомільйонні вимоги.
 
Щоб вивести свою фірму на новий рівень, він запросив трьох спортсменів – захисника футбольної команди Raiders Макса Кросбі, бійця UFC Джона Джонса та Вільяма Карлссона з хокейної команди Vegas Golden Knights.
 
Реклама транслювалася в районі Лас-Вегаса 12 лютого, в цей же час проходив Super Bowl - супер-кубок з гри в американський футбол, до якого завжди прикута увага глядачів.
 
За цю рекламу Дімопулос отримав претензію від NFL Properties та Raiders Football Club за незаконне використання товарного знаку та фірмових кольорів команди. Дімопулос вважав, що така претензія безпідставна: його фірма з 2012 року використовує схожу кольорову гаму (срібний та чорний) та логотип у вигляді щита. Контракт юридичної фірми з футболістом Максом Кросбі, передбачав, що він носитиме фірмові кольори юридичної фірми, логотипи NFL та Raiders не будуть зображені.
 
Щоб захистити себе від претензій Стів Дімопулос від імені своєї фірми подав позов до NFL Properties та Raiders Football Club вимагаючи від суду декларативного рішення, що він не порушував законодавство про товарні знаки та фірмовий стиль.
 
З юридичними питаннями ви можете звернутись в Юридичну Консалтингову Групу "Яремчук та партнери" ми завжди раді вас проконсультувати.