Компанія ArmorinaInc. в 2018 році подала заявку на реєстрацію своєї назви для жіночого одягу. Представники компанії UnderArmour вирішили, що це порушує їхні права на бренд і подали позов проти Armorina.

Засновниця Armorina стверджувала, що про існування компанії UnderArmour засновниця згадала лише після того, як отримала позов, а на її назву надихнула броня (з англійської — armor), яку вона побачила в музеї. Вона креативно поєднала слова "armor" і "ballerina.

В свою чергу, UnderArmour, на  судовому засіданністверджували, що їхня мета полягає не в тому, щоб виключити конкурента з ринку та знищити бізнес Armorina. Вони лише прагнуть захистити свої права на торгову марку UnderArmour.

Не так давно відбувся суд, на якому, неочікувано для багатьох, журі присяжних прийняло рішення про те, що назва "Armorina" є схожою на "UnderArmour" і може спричинити плутанину серед споживачів. Суд дозволив компанії ArmorinaInc. зберегти свою назву як юридичну особу, але їм доведеться випускати свої колекції під іншим брендом. Окрім цього судом було призначено символічну компенсацію, яку Armorinaповинна сплатити UnderArmour - $1 за порушення та $1 за розмивання торгової марки.

З юридичними питаннями ви можете звернутись в Юридичну Консалтингову Групу "Яремчук та партнери" ми завжди раді вас проконсультувати.