Відомство захисту персональних даних Канади провело розслідування щодо практик обробки персональних даних клієнтів магазинів Home Depot при видачі електронних квитанцій з 2018 по жовтень 2022.
 
Компанія Home Depot ділилася даними з електронних квитанцій, у тому числі закодованими адресами електронної пошти та інформацією про купівлю в магазині з компанією Meta.
 
В рамках угоди Meta Offline Conversions з отриманими даними проводилися такі дії: Meta перевіряла наявність у клієнта облікового запису в Facebook, якщо вона існувала, компанія порівнювала покупки в магазині з рекламою Home Depot, надісланою користувачеві через соцмережу. Так вимірювалася ефективність цих рекламних оголошень.
 
Home Depot намагалася переконати відомство, що політика  щодо обробки персональних даних містила умову про використання деідентифікованої інформації для внутрішніх бізнес-цілей, таких як маркетинг, обслуговування клієнтів та бізнес-аналітика. 
 
З юридичними питаннями ви можете звернутись в Юридичну Консалтингову Групу "Яремчук та партнери" ми завжди раді вас проконсультувати.